ABOUT FAMOUS NAMES

seuraavan sukupolven palkitut tuotteet

Keitä me olemme?

Famous Names LLC on perustettu 2010 Linda and Jim Nordstrom, jotka ovat olleet kauneus alalla koko uransa. Yritys on omistautunut valmistamaan innovatiivisimmat kynsialan tuotteet alan ammattilaisille. Palkittuja tuotteitamme ovat IBX System©, Dadi’ Oil®, Lumos® Top and Bottom Coats, Cinnatize™ Nail Surface Sanitizer and Luxury Dadi’™ Lotion. Jotta tuote voi kuulua “FAMOUS NAME” -valikoimaamme sen pitää olla paras. Olemme hyvin omistautuneita meidän yhteistyökumppaneille ja ammattilaisille. Kauneusala on meidän ala, tehkäämme siitä silloin paras mahdollinen!

Linda Nordstrom

Yli 30 vuoden kokemus kynsi ja kauneus alalla . Menestyksekkäänä salogin omistajana hän jatkoi uraansa kansainväliseksi kouluttajaksi kynsialalla. Toisena omistajana Famous Names yrityksessä. Hän johtaa kansainvälistä markkinointia ja koulutusta.

Jim Nordstrom

Jim on toiminut yli 30 vuotta johtotehtävissä kynsi- ja kauneusalalla.Hän toimi puheenjohtajana ja toimitusjohtajana CND:llä 17 vuotta, kunnes vuonna 1995 Nordstromin perhe myi Creativen Revlonille. Luonnontieteidenkandidaatin tutkinnon ansiosta Jim Nordstrom ymmärtää tuotteiden kemiallisen puolen ja koska hän on viettänyt paljon aikaa myös kentällä,hän tuntee “todellisen maailman”, jossa kauneusalan ammattilaiset työskentelevät.

Toimittuaan aiemmin operatiivisena johtajana yhdessä Yhdysvaltojen suurimmista jakelijoista ja nykyisin tehdessään yhteistyötä myös brittiläisen Sweet Squared:in kanssa, Jim ymmärtää myös tämän päivän maahantuonnin ja jakelun haasteet kauneusalalla.